Audrey Janssen klein Ben Piekar klein Emma de Ruijter klein Hubertus Peters klein Jo Wauben klein John van Diepen klein Louise Reestman klein Marianne Liermann klein algemeen Marjam Knig klein Mathiau Raemaekers klein Michele Neubert klein Nicolle Quadt klein Paul Kern klein Peter Moors klein Witha Amkreutz klein Margriet Ploum klein jan somers klein anonymousfemale2 

Agenda actueel

  • Ledenvergaderingen

    De eerstvolgende ledenvergadering is op 20 juni en start om 19:30 Agenda en nodulen vorige ledenvergadering komen zoals altijd per mail of zijn al...

  • Werkbesprekingen voor leden

    Vanaf februari 2022 zijn we gestart met maandelijkse werkbespreking voor leden vh KCV. In kleine groep bespreken we het recente werk waar leden mee...

Contact

Emma de Ruijter & Peter Moors, voorzitters
Margriet Ploum, secretaris & interim penningmeester

Vacant: Penningmeester

Email: contact@kunstcollectief-vaals.nl 

Verenigingslokaal:
Beemderlaan 8, 6291GM Vaals
(Ingang aan de Sneeuwberglaan)

KVK nummer: 65482476

18 - 3 Workshop Intuïtief tekenen en schilderen

Op zaterdag 18 maart 2023 van 13:00 tot 16:00 uur geeft Nicolle Quadt in het Kunstcollectief-Vaals een workshop “Intuïtief tekenen en schilderen”.
Je hoeft niet te kunnen schilderen of tekenen. Of je nu net begint of als je al bekend bent met schilderen en/of tekenen, iedereen is welkom en ontvangt individuele aandacht.

F2BF563A 19DC 4C61 B7D3 3063FCEFBD59

Je gaat werken met pastels, gels, acrylverf en vele andere materialen vanuit je intuïtie. Uit het 'loslaten' van verwachtingen komen prachtige resultaten voort. De workshop geeft je mooie inzichten en nieuwe perspectieven voor jezelf, onder begeleiding van Nicolle Quadt. Je leert om intuïtief jouw gevoel uit te drukken in kleuren, materialen en vormen. Naderhand wordt samen met jou naar jouw expressie gekeken en ontdek je nieuwe mogelijkheden, herkenningspunten of patronen van jezelf. Schilderen of tekenen vanuit je onderbewustzijn (intuïtie) leert je kijken naar jezelf vanuit een ander perspectief.
De workshop wordt gehouden in ons verenigingslokaal aan de Beemderlaan 8 te Vaals.

De kosten bedragen € 12,50 per deelname (inclusief alle materialen zoals verf en doek)
Meedoen? Schrijf je in via:


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

53B11235 6B82 4BDA 8C59 6E3B4A9EB5FA

KCV in een notedop

Het Kunstcollectief-Vaals (KCV) bestaat sinds oktober 2009 en is een samenwerkingsverband van een aantal kunstenaars uit Vaals en omgeving, met als primaire doel het behartigen van hun belangen.

Hoewel de achtergronden van de kunstenaars verschillen bestaat de groep uit gelijkgezinden die samen voor ogen hebben: stimulering van de actieve kunstbeoefening en het tonen van kunst in de openbare ruimte.

Kunstenaars hoeven niet beroepsmatig bezig te zijn in het collectief, maar met name kwaliteit en betrokkenheid zijn bepalend.

Speerpunten van het collectief

Het kunstplatform binnen de gemeente Vaals en de euregio willen we vergroten

Expositiegelegenheid en profilering van de kunstbeoefening willen we bevorderen

Elkaar inspireren en motiveren, we willen ideeën en informatie uitwisselen over het beoefenen van kunst

Kunst als maatschappelijke culturele waarde willen we met evenementen onder de aandacht brengen

Back to Top
//