Expo Hubertus Peters en Marjam König

 

hubertus marjam mei 2019

Kunstcollectief-leden Hubertus Peters en Marjam Köning exposeren van 18 t/m 26 mei samen in de Anna-halle te Aken.

einladung expo hubertus en marjam 

Expositie John van Diepen

 

20190419expo john v diepen

John heeft een ruim opgezette foto-expositie ingericht met ca: 50 werken in drie afzonderlijke ruimtes, met daarbij een doorlopende foto presentatie van ongeveer 1000 Urban foto's.

Lees meer...

Uitnodiging nieuwjaarsborrel

We naderen een nieuw jaar. Een nieuw kunstjaar voor ons, dat we graag willen openen met een kleine expositie en een prosit, voor veel, heel veel inspirerende kunstbeleving. We nodigen, kunstliefhebbers, kunstbeoefenaars en geïnteresseerden uit om daarop met ons op zaterdag 5 januari 2019 in onze werk- en expositieruimte aan de Beemderlaan 8 (ingang Sneeuwberglaan)links van Lidl, van 14.00 uur tot 17.00 uur het glas te heffen. Tevens nemen we deze gelegenheid te baat u en uw familie gezellige kerstdagen en jaarwisseling te wensen.

Lees meer...

Expositie Oktober: Marjam König

2018 10 c marjam konig smallDeze expositie omvat tekeningen uit opeenvolgende artistieke fasen. Aanvankelijk gedetailleerde werken in inkt, soms zelfs geometrisch. Marjam vindt onder meer inspiratie in alledaagse situaties. In deze tentoonstelling laat zij werken zien uit de periode 2001-2008. Het geeft een scala aan stijlrichtingen. De werken worden nu voor het eerst aan het publiek voorgesteld.

Lees meer...

Cha.os

Kunstcollectieflid Audrey Janssen exposeert samen met andere cursisten van de Bleiberger Fabrik in de Aula Carolina.
 
choas

Lees meer...

Expositie September: Sjoerd de Jong

... Tot nu toe...-

 

Sjoerd, geboren in Maastricht, woont al enkele jaren in Noorbeek.

Als volwassene denk je al gauw: dat heb ik al eens gezien. Maar het gaat er niet om WAT het is, maar om wat het bij je OPROEPT. Verwondering en bewondering.  Als een kind steeds weer nieuwe ontdekkingen doen. Kortom fascinatie voor vormen en kleuren, licht en sfeer.

Lees meer...

Expositie Hubertus Peters in BBK Galerie

Hubertus, geboren in Danzig, woont al jaren in Aken. Hij gaat in zijn werk in op de krachtlijnen die hij ontdekte in natuur en techniek. Vooral Lyonel Feininger, Benno Werth en Hubert Werden beïnvloedden zijn artistieke loopbaan. Helder gekleurde tekeningen worden gepresenteerd in acryl, aquarel pennen, zwarte inkt, en samen vormen zij een breed scala aan motieven in rechte structuren, soms vlak en meestal lineair. Hubertus noemt zijn stijl Stripes-Art.

Lees meer...

Expositie Juli, Vaals: Jo Wauben & Hubertus Peters

 – Zienswijzen & Sichtweizen -

In Juli zullen de kunstenaars Jo Wauben en Hubertus Peters gezamenlijk exposeren in het verenigingslokaal van het Kunstcollectief Vaals aan de Beemderlaan 8 te Vaals  (ingang Sneeberglaan, naast de Lidl).

Lees meer...

Kunstmarkt 1 Juli, Wesseling: Hubertus Peters & Marjam König

Op 1 Juli zullen de kunstenaars Hubertus Peters en Marjam König gezamenlijk hun werken exposeren op de kunstmarkt in Wesseling (naast Keulen). Beiden wonen momenteel in Aken en zijn lid van het Vaals Kunstcollectief.

Lees meer...

In memoriam Ben

15 maart 2018 - Geschokt en verslagen zijn wij allen na het enigszins plotseling overlijden van ons lid Ben Ter Kuile.
Bestuur en leden leven intens mee met de familie en naaste vrienden van Ben!

Lees meer...

Back to Top
//