KunstCollectief Vaals is actief tijdens Week tegen Eenzaamheid Vaals!

Poster def

 

Van 30 september t/m 7 oktober is het de landelijke Week tegen Eenzaamheid. In de gemeente Vaals zijn in die week meer dan zestig activiteiten te bezoeken. Daarbij draait het om het ontmoeten van andere mensen.

Het thema van de Week tegen Eenzaamheid is ‘Kom erbij’. Alle inwoners van de gemeente Vaals worden dan ook opgeroepen om activiteiten te bezoeken. Voor jezelf of voor een ander. Samen kunnen we ervoor zorgen dat inwoners nieuwe sociale contacten kunnen leggen, contacten versterken en naar activiteiten gaan. Want alleen samen kunnen we eenzaamheid aanpakken.

Voor iedereen zitten er activiteiten tussen: voor jong en oud, binnen en buiten, actief en sociaal: elke dag is er keuze genoeg!

Ook wij als Kunstcollectief Vaals organiseren in de Week tegen Eenzaamheid een activiteit, namelijk Kunst & Koffie.

Heb je zin om ons te ontmoeten en onder het genot van een bak koffie (of thee of iets anders) over kunst en kunstenaars te praten, enkele leden te ontmoeten? Kom dat op zondag 3 oktober (tussen 13 tot 17 uur) of donderdag 9 oktober (tussen 19 en 21 uur) Naar ons lokaal aan de Beemderlaan 8 (ingang via de sneeuwberglaan naast de Lidl)  

JE HOEFT JE BIJ ONS NIET AAN TE MELDEN, LOOP GEWOON BINNEN!

Meer weten over de week tegen de eenzaamheid? Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op www.vaals.nl/weektegeneenzaamheid. Let op: voor een aantal activiteiten moet je je (ruim) van tevoren aanmelden.

 

Back to Top
//