Uitnodiging voor onze nieuwjaarsexpo en borrel

A. 2020Met het afsluiten van 2019 eindigt een druk jubileumjaar voor ons kunstcollectief. Met maar liefst 3 groepsexposities, in januari (nieuwjaarsexpo), augustus (Rolduc) en september (ons jubileumweekend) en enkele solo-exposities van leden in Vaals en Aken. 

Ook de workshops tijdens het jubileumweekend zijn goed om nog eens te benoemen. We hopen deze in 2020 een vervolg te kunnen geven naast het open atelier op vrijdagavond.

We hebben weer nieuwe leden mogen begroeten en er heeft een flinke bestuurswisseling plaatsgevonden. Emma de Ruijter, Peter Moors (gedeeld voorzitterschap en Nicolle Quadt (secretaris) zijn aangetreden als bestuursleden met John van Diepen die bleef als penningmeester. Jo Wauben is na 10 jaar voorzitterschap teruggetreden en werd tijdens het jubileumweekend in september door de burgemeester geƫerd met de zilveren penning van de gemeente Vaals.

Naar 2020 kunnen met veel plezier uitkijken. Een nieuw jaar waarin we gaan exposeren in april t/m juni in Heerlen (C-Mill) en er een euregionale kunstmanifestatie in voorbereiding is i samenwerking met het BBK-Aachen en Belgische kunstvrienden van oa Kunstpodium Voeren. Verder komen er naar verwachting weer enkele solo-exposities van leden.

Maar eerst onze nieuwjaarsborrel met groepsexpositie op zaterdag 11 januari waarop we iedereen, leden en belangstellenden, graag willen begroeten en het glas te heffen op een nieuw en creatief jaar!

 

Back to Top
//